banaafra@gmail.com 02122751170
مجری نمای مدرن ساختمان ترموود
مجری نمای ساختمان ترموود
مجری نمای ویلای دماوند
طراحی ونمای ویلای کردان
طراحی و اجرای نمای ساختمان سوله انبار
طراحی نمای کارخانه
طراحی و اجرای نمای کارخانه آرد
طراحی نمای مدرن ساختمان مسکونی سعادت آباد
طراحی نمای ساختمان مسکونی دارآباد
طراحی و ساخت سردرب
مجری نمای ساختمان باشگاه ورزشی رشد موشن
نمای ساختمان تجاری با نمای کامپوزیت
طراحی و ساخت ساختمان اداری کارخانه
طراحی و ساخت سختمان تولید کارخانه آرد
طراحی برای بازسازی نمای کارخانه رازک
مرکز تجاری ناهید شرقی در خیابان جردن

معرفی پروژه های اجرا شده

  • دسته بندی طراحی و اجرای نما
  • بازه تاریخی پروژه ها ۱۳۸۸-۱۴۰۱


طراح و مجری نمای ساختمان



پوسته بیرونی یک ساختمان تشکیل دهنده منظر خارجی و به اصطلاح نمای بیرونی یک ساختمان می باشد. نمای یک ساختمان معرف کاربری و شخصیت منحصر به فرد برای هر بناست . طراحی نما یکی از بخش های با اهمیت پس از طراحی پلان و نقشه های معماری به حساب می آید. یک نمای جذاب که چشم هر بیننده ای را به خود جلب می کند می تواند تاثیر به سزایی در فروش واحد های مستقر در ساختمان داشته باشد.

طراحی نما باید به گونه ای باشد که در طی زمان و با تغییر روند سبک های طراحی دچار کهنگی و از مد افتادگی نشود و با وجود کهولت همچنان زیبا و جذاب باشد.

در یک نما می تواند از متریال های مختلفی بهره برد. نماهای سنگی ، آجری ، نمای سیمانی یا نماهای مدرن بتنی ، آلومینیوم کامپوزیت ، شیشه ، ترموود و غیره از جمله نماهایی هستند که امروز بنا به سبک و نوع طراحی کاربرد زیادی دارند .

صحبت از سبک در طراحی به میان آمد ، لذا بهتر است کمی به این مسئله نیز بپردازیم . در طراحی نما سبک های مختلفی وجود دارد. از جمله این سبک ها می توان به سبک مدرن ، سبک مینیمال، سبک کلاسیک ، سبک روستیک ، سبک باروک و غیره اشاره کرد. هر یک از این سبک ها در یک موقعیت جغرافیایی و برای کاربری های مشخصی استفاده می شوند.

انتخاب یک سبک صحیح برای طراحی نمای ساختمان کمک می کند تا بهترین نتیجه و خروجی کسب گردد.

در ادامه این مطلب اگر تمایل به انتخاب یک طراح حرفه ای برای طراحی نمای ساختمانتان دارید وارد صفحه طراحی نمای ساختمان شوید . علاوه بر عناوین و موضوعات بیشتر از تعدادی از پروژه های طراحی و اجرا شده گروه مهندسی معماری بنا افرا بازدید بفرمایید.

نمای دو پوسته

نمای دو پوسته به نماهایی گفته می شود که شامل دو لایه خارجی در بخش نمای ساختمان هستند. از این روش برای دو منظور یکی زیبایی بخشی بیشتر به نما و دیگری عایق سازی بیشتر در نما استفاده می شود .

یک مدل از نماهای دو پوسته نماهایی هستند که بر روی پوسته خارجی و نهایی نما یک پوسته دیگر با طراحی خاص اجرا می گردد و به نما حجم و بعد می دهد . مانند پوسته هایی که از جنس ترموود یا ورق آهن بر روی نماهای آجری و سنگی اجرا می شوند. اجرای این متریال های ثانویه نما را حجیم تر نشان می دهد و با حرکت سایه های در طی ساعات روز تحرک در جبهه خارجی را شاهد خواهیم بود .

مدل دیگر از نماهای دو پوسته جنبه نبادی تری دارد و در بتن نمای ساختمان اجرا می شوند . در محیط های مرطوب و شرجی معمولا از این روش برای نماسازی استفاده می شود تا مانع از عبور رطوبت و دمای معکوس به داخل بنا بشود. در این روش یک لایه داخلی به صورت تیغه چینی کار می شود و مابین لایه اصلی و لایه داخلی توسط عایق هایی همچون پلاستوفوم و یا پشم سنگ پوشانده می شود.

لایه بیرونی عمدتا به صورت خشک اجرا می شود ولی اگر نیاز به اجرای نمای ملاتی نیز باشد می توان بوسیله اجرای یک تیغه خارجی یا توسط رابیتس بندی و شاسی کشی ، سطح زیرین این روش از نما را اجرا کرد.

روش ها دو پوسته دارای مزایای مختص به خود هستند. این روش ها ترمال بریک ، آکوستیک و عایق رطوبت می باشند . از معایب این روش بالا بردن نسبی وزن نما و افزایش بار مرده ساختمان می باشد که می بایست در محاسبات اولیه دیده و لحاظ گردند.

سرامیک خشک پرسلانی

از جمله نماهای مدرن که در این سالها طرفداران خاص خود را پیدا کرده ، نمای کار شده با سرامیک پرسلان می باشد. سرامیک های پرسلان بدلیل ضخامت و مقاومت بالاتری که نسبت به سرامیک های عادی دارند، این امکان را فراهم می کنندکه از آنها برای اجرای نماهای خشک استفاده شود.

ویژگی نماهایی که به صورت خشکه اجرا می شوند این است که بوسیله ساپورت های فلزی ، استیل و فولادی به بدنه اصلی ساختمان متصل می شوند که این کار باعث افزایش طول عمر نما می شود. در این روش از اجرا احتمال سقوط مصالح ساختمانی نما در اثر کهولت سن بنا به صفر خواهد رسید.

سرامیک های پرسلان در ابعاد بزرگ، بوسیله قطعات سپری شکل فولادی ویا استیل به شاسی کشی فولادی که به صورت محاسبه شده بر روی پوسته نما اجرا می شوند نصب و اجرا خواهند شد.

نمای صاف یکدست و مات این سرامیک ها مخصوصا برای بناهای مرتفع زیبایی خاصی ایجاد می کند و در عین حال طول عمر بالاتری از لحاظ زیبایی نسبت به دیگر نماهای سنتی دارند.

اجرای نمای ساختمان با سیمان رنگی

نمای سیمانی یکی از قدیمی ترین روش های برای اجرای نما به حساب می آید. این روش علاوه بر مزیت های خود بدلیل عدم استفاده از متریال های ثانویه هزینه پایین تری در بخش اجرای متریال ها دارد و از دسته نماهای بادوام به حساب می آید.

نمای سیمانی نیز در سالهای اخیر دچار تحولاتی شده و مانند هر متریال دیگری ،با نوآوری های عصر حاضرچهره ای جدید به خود گرفته و از حالت سنتی خود خارج شده است. متریال های جدیدی که امروز برای نماهای سیمانی ساختمان استفاده می شوند، دارای پیگمنتهای رنگی هستند. در واقع خود سیمان ذاتا به رنگ طوسی است ولی توسط پیگمنتهای رنگی که به صورت افزودنی به ملات اضافه می شوند به رنگ دلخواه در می آید. این باعث می شود که کهولت سن ساختمان تاثیر کمتری بر روی تخریب و افت نما داشته باشد.

امروزه از این قبیل متریال برای تمام تیپ های ساختمانی اعم از ساختمان های مرتفع ، ساختمان های آپارتمانی پنج طبقه یا کمتر و همچنین ویلا ها استفاده می شود.

طراحی نمای یک ساختمان تعیین کننده متریالی است که برای اجرای نما استفاده خواهد شد، لذا در صورتی که تمایل به استفاده از این نوع متریال دارید، در زمان طراحی لازم است این موضوع را به طراح اطلاع بدهید.

اجرای نمای ساختمان با سنگ

سنگ های ساختمان یکی از بهترینو زیباترین متریال هایی هستند که برای نما از آنها استفاده می شود. دوام بالا و کمترین میزان تغییرات ظاهری در طی زمان از خصوصیات با ارزش این متریال به حساب می آید.

بیشترین مصرف سنگ را از لحاظ ساختار ، سنگ های تراورتن تشکیل می دهند و پس از سنگ تراورتن سنگ های گرانیت مصرف زیادی دارند. از سنگ های مرمریت برای نما نمی توان استفاده کرد چرا که در طی زمان و در برابر باران های اسیدی و نور خورشید به تدریج دچار خوردگی خواهند شد.

در بیشتر مواقع سنگ های تراورتن به صورت ملاتی اجرا می شوند، چرا که بدلیل خلل و فرج پشت این نوع سنگ ها و خاصیت جذب آب بالا ، بیشترین در هم آمیختگی را با ملات ماسه سیمان به خود اختصاص می دهند .

سنگ های گرانیت اغلب به صورت خشک اجرا می شوند. در صورت نیاز به استفاده از ملات ماسه سیمان برای اجرای این نوع سنگ می بایست حتما به روش اسکوپ اجرا گردند.

از سنگ ها هم در نماهای مدرن و هم نماهای کلاسیک استفاده می گردد. امکان اجرای ابزارهای متنوع بر روی سنگ ها توسط ماشین آلات پیشرفته ، بازه گسترده تری رابرای کاربرد این سنگ ها به خود اختصاص داده است.

مجری نمای کامپوزیت

نماهای آلومینیوم کامپوزیت از دسته سبک ترین متریال های نما می باشند. این متریال نقش ویژه ای در سبک سازی وزن بنا دارد. نکته بسیار با اهمیت در نمای آلومینیوم کامپوزیت پانل کیفیت متریال مصرفی است که نقش مستقیم در کیفیت اجرا و دوام و طول عمر نما دارد. استفاده از متریال های ارزان و بی کیفیت در مدت زمان کوتاهی دچار دفرمگی و کدری در ظاهر این ورق ها می شوند.

رد آب باران و رسوبات دیگر بر روی متریال های بی کیفیت باقی می ماند ولی در خصوص متریال های با کیفیت می توان به جرات نمای آلومینیوم کامپوزیت پانل را سبک ترین و یکی از زیباترین نما های در عین سادگی معرفی کرد. از این متریال برای برج ها ،‌ساختمان های اداری و تجاری استفاده می شود.

نماهای آلومینیوم کامپوزیت پانل به صورت هنگ و فیکس به صورت خشکه و با شاسی کشی آلومینیومی و فولادی اجرا می شوند. در سالهای اخیر استفاده از این متریال توسط شهرداری تهران بدلیل استفاده گسترده از متریال های بی کیفیت ممنوع اعلام شده است .

مجری نمای ساختمان ویلایی

ساختمان های ویلایی بدلیل اینکه اکثرا در وسط زمین ساخته و اجرا می شوند و به ساختمان های مجاور اتصال ندارند، دارای چهار جبهه نما می باشند. طراحی و اجرای نمای ساختمان ویلایی یکی از بخش های بسیار جذاب برای طراحان و مجریان نما می باشد.

برای ساختمان های ویلایی که معمولا برای کاربری تفریحی ساخته می شوند، اجرای نمای کلاسیک یا مدرن که از جنبه ای خاص برخوردار باشد بسیار با اهمیت است. دقت به جزییات و استفاده از متریال های خاص و بادوام که چهره ای استثنایی و شیک به ساختمان ویلایی بدهد بسیار اهمیت دارد.

در سالهای اخیر استفاده از نماهای مدرن و مینیمال برای ویلاها بسیار پر مخاطب شده است. ساخت ویلاهایی با نمای مدرن باعث شده تمایل کارفرمایان به این سبک بیش از گذشته افزایش یابد.

به عنوان مثال در طراحی یک ویلای دوبلکس با بر زیاد استفاده از المان های عمودی می تواند تقارن طراحی در نما را بالاتر ببرد و این موضوع در یک ویلای با بر کم صادق نمی باشد. اجرای با کیفیت برای نمای یک ویلا بدلیل میزان جزییات به نسبت مساحت نما موضوعی با اهمیت است. چرا که بدلیل ارتفاع پایین نقصان ها و اشتباهات اجرا بسیار بیشتر از یک آپارتمان ۵ طبقه به چشم بیننده خواهد رسید.

انتخاب یک مجری حرفه ای برای اجرای نمای ساختمان ویلایی شما جز مهم ترین انتخاب های شما در زمان ساخت ویلای رویایی تان به حساب می آید.

مجری نمای ساختمان رومی

ساختمان های رومی که در واقع نوعی از ساختمان ها با نمای کلاسیک می باشند ، به چند صورت قابل اجرا هستند . اولین مدل اجرا از سری نما های رومی ساختمان ها توسط سنگ اجرا می شود . در آنها از ستون های سنگی قاب های سنگی برای پنجره ها و دکور های نما و همچنین برای پوسته خارجی نما از سنگ های ساختمانی که قالبا سنگ تراورتن می باشد ، استفاده می شود .

نوع دوم از نمای ساختمان رومی شامل ساختمان هایی است که براساس طراحی طراح و یا بودجه بندی ردیف نما توسط کارفرما بوسیله سیمان اجرا می شوند . در این مدل تمام ستون ها ، قاب دور پنجره ها و ابزار های نما توسط سیمان اجرا می گردد.

نوع سوم اجرای نما های رومی یا کلاسیک توسط متریال های روز که به صورت پیش ساخته موجود می باشند اجرا می گردد. در این حالت براساس طراحی صورت گرفته براساس ابزار های موجود ، تایل های نما به صورت پیش ساخته تهیه می گردند و توسط چسب های ویژه بر روی نما اجرا می گردند . این روش وزن مرده ساختمان را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و موجب سبک سازی ساختمان می گردد .

گروه مهندسی معماری بنا افرا طراح و مجری نماهای ساختمان می باشد و جهت اجرای نمای کلاسیک ساختمان در خدمت شماست.

اجرای نمای شیشه ای ساختمان

نمای شیشه ای یکی از زیبا ترین نماها از دسته های نمای ساختمان می باشد. این نما های شیشه ای به صورت کرتین وال ، فریم لس و اسپایدری قابل اجرا هستند . اکنون به اختصار به شرح آنها می پردازیم .

نمای کرتین وال

در نما های کرتین وال جهت اجرای سازه نما از پروفیل های آلومینیومی استفاده می شود که براساس موقعیت های مختلف طراحی و ساخته شده اند . از این رو دارای سطح مقطع های متنوعی است . این نما به دو صورت فیس کپ و فریم لس قابل اجراست .

نمای کرتین وال فیس کپ

در حالت فیس کپ به دلیل نوع طراحی پروفیل های آلومینیومی بر روی نما و مابین تایل های شیشه ای پوشش های آلومینیومی به صورت نواری اجرا می شوند که این امر باعث می شود نما به صورت یک پارچه دیده نشده و به صورت تایل های شیشه ای بر روی نما دیده شود .

نمای کرتین وال فریم لس

در نوع فریم لس از نما های کرتین وال شیشه ها از پشت بر روی سازه آلومینیومی چسبیده می شوند و در پایان کار هیچ گونه پروفیل آلومینیومی و یا پوششی بر روی شیشه نمایی اجرا نمی گردد . در این روش نتیجه نهایی کار به صورت پوسته ای یک دست از شیشه می باشد .

نمای فریم لس

نما های فریم لس از نظر ظاهری بر روی پوسته خارجی نما شباهت زیادی دارند ولی تفاوت اصلی آنها در داخل ساختمان نمود پیدا می کند .

سازه نمای فریم لس بر خلاف نمای کرتین وال سازه ای فولادی است که توسط پروفیل های آلومینیومی که بر وی سازه فولادی پیچ می شوند اجرا می گردد . این نوع اجرا معمولا دارای زیبایی بصری در داخل ساختمان نمی باشد ولی از نظر خارجی شبیه به زیبایی نمای کرتین وال است . این روش معمولا از لحاظ هزینه اجرا مقرون به صرفه تر از روش کرتین وال است ولی در پایان کار در بخش داخلی فینیشینگ زیبایی ندارد .

نمای اسپایدر

نمای اسپایدر نیز جز نما های تما شیشه به حساب می آید. در این مدل از یراق های استیل که به شکل عنکبوت طراحی شده اند استفاده می شود . در این مدل شیشه های نما به صورت معلق بوسیله این یراق های استیل بر روی نما اجرا می شوند .

یراق های اسپایدر به خودی خود دارای زیبایی خاصی هستند . این یراق ها توسط ستون های شیشه ای ، سیم بکسل ، سازه های استیل و یا اتصال به بدنه ساختمان اجرا می گردند .

متاسفانه بدلیل زلزله خیز بودن شهر تهران مجوز اجرای نمای شیشه ای توسط شهرداری ها صادر نمی گردد . لذا وظیفه ما بود که این نوع از نما ها را نیز به اختصار معرفی نماییم .

مجری نمای ساختمان صنعتی

ساختمان های صنعتی بنا به زمینه های فعالیتشان به گونه های مختلفی تقسیم می شوند :

سوله

ساختمان های صنعتی از نوع سوله دارای ساختار خاص خود هستند . اغلب این بنا ها دارای اسکلت فلزی با اتصال پیچ و مهره هستند و در یک یا دو طبقه اجرا می شوند.

به صورت مرسوم نمای این قبیل سازه ها توسط مصالح سنتی مانند آجر اجرا می شده اند . در سال های اخیر به لطف تنوع در متریال و محصولات ساختمانی جدید باعث شده که این بنا ها دیگر با نگاه سنتی دیده نشوند . کارفرمایان جهت نمای سوله ها با کمک طراحان نما ، بنا هایی با معماری و ظاهری خاص و جذاب تر را طلب می کنند.

این قبیل بنا ها و استفاده از آرایه های مدرن در نمای سوله ها در سایت های صنعتی ، محیط کارگاه ها و کارخانه ها تحولی شگرف را ایجاد کرده اند .

باتوجه با زمان بالایی که کارفرمایان به همراه پرسنل خود در محیط های صنعتی سپری می کنند ، این مهم باید در نظر گرفته شود که محیط کاری و زیبایی های بصری در محیط های کاری تاثیر مستقیم بر راندمان و بازده واحد های تولیدی دارد.

بهره گیری از معمارانی که در زمینه های صنعتی فعالیت و سابقه مفیدی دارند می تواند به کمک کارفرمایان آید تا با خلق و ایجاد فضاهایی که بهره وری را افزایش می دهند ، باعث تعهد و دلبستگی بالاتری در پرسنل نسبت به محیط کاریشان باشند.

سازه های خاص

بسیاری از کارخانجات و ساختمان های تولیدی بدلیل نوع ماشین آلات و نحوه چیدمان آنها این امکان را ندارند که در داخل سوله ها به بهره برداری برسند . این توع کارخانجات نیازمند طراحی و ساخت بنا هایی با شرایط و ویژگی های خاص هستند که بتوانند از طریق آن ، چیدمان مناسبی برای ماشین الات صنعتی خود داشته باشند . از ای نطریق امکان ساخت و بهره وری این قبیل کارخانجات میسر می گردد.

این قبیل ساختمان ها که بعضا با ارتفاعی بالغ بر ۳۰ متر ساخته می شوند و در طول هایی حتی بیش از ۱۰۰ متر اجرا می گردند ، هم از لحاظ ظاهر و هم از لحاظ کاربری بسیار متفاوت از ساختمان های مسکونی هستند .

توجه به این مهم باعث شده که جمع کثیری از طراحان و معماران نتوانند تاثیر به سزایی در این عرصه داشته باشند . متریال هایی که در این قبیل بنا ها استفاده می شود قالبا متفاوت تر از ساختمان های مسکونی درون شهری است .

در نظر گرفتن استهکام و در عین حال حفظ زیبایی صنعتی ، عامل مهم دیگری است که توسط عده معدودی از معماران در نظر گرفته می شود .

عدم استفاده از متریال های دکوراتیو و استفاده از متریال های سبک از جمله نکات مهم و لازمی می باشد که در اجرای ساختمان های صنعتی می بایست در نظر گرفته شود .

بر روی تصاویر زیر کلیک نمایید تا لینک صفحات برای شما نمایش داده شوند


طراحی نمای ساختمان

پروژه های طراحی نمای ساختمان

پروژه های طراحی نماهای ساختمان

ویلاسازی و طراحی ویلا در دماوند ، کردا و شمال

طراحی و ساخت ویلا

طراحی نقشه های معماری ، نما و دکوراسیون داخلی - اجرا و ساخت

طراحی داخلی و بازسازی لابی باشگاه ورزشی

طراحی داخلی و بازسازی

طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی